Öğrencimiz Yavuz Açıkbaş’tan

Merhaba ben Yavuz.
Öncelikle şahane bir mutfakta eğitim almamızı sağlayan İstinye üniversitesine çok teşekkür ederim. İstinye üniversitesi sadece bir okul değil benim için bir okuldan çok daha fazlası. Aslında İstinye üniversitesi denildiği anda aklıma gelen ilk şeyin benim güzel bir geleceğe sahip olabilmem için açılacak olan kapının anahtarı. Kariyer eğitimleri kişisel eğitim programları ve eğlencenin tek adresi, üniversitemizin can damarı  “ÖMER” ofisi ve çalışanları benim için çok ayrı bir yere sahip.
Ömer ofisinin desteklediği öğrenci kulüplerinin düzenlediği bir çok etkinliğe katıldım ve benimde üyesi olduğum Gastronomi kulübümüzün gerçekleştirdiği “ENGELSİZ MUTFAK” etkinliğiyle engelli dostlarımıza bize sunulan muhteşem mutfakta workshop yaptık patlattığımız mısırlarımızla ÖMER ofisinde sinema keyfi muhteşemdi.
İstinye üniversitesine ve tabiki ömer ofisine çok teşekkür ederim.
Yavuz Açıkbaş Aşçılık 1. Sınıf