Öğrencimiz Fatma Nur Soyyiğit’ten

Merhaba

İstinye’ye geldiğim için gerçekten çok şanslıyım. Hep hayalim olan klasik müzik konserine ÖMER sayesinde gittim. Sadece bir kez değil defalarca tekrarlanan ve gerek pop gerek rock her türden müziği öğrencilerle buluşturdu. Her zaman öğrenci yanlısı ve bu kadar güzel çalışanların olması beni gerçekten çok mutlu ediyor. Aklınıza gelecek her şeyi ÖMER ile yapabilirsiniz. Sadece düşünüp hayal etmesini bilin, onlar mutlaka yanınızda olacaktır. Aslında buraya daha çok şeyler yazabilirim. Yapılan çoğu etkinlik isimlerini, konferansları, mülakatları… Hepsi çok fazla olduğu için nasıl kısa yazacağımı da bilmiyorum. Neyse şu anda onlar geçmişte kaldığı ve bize yeni sürprizler hazırladıkları için önümüzdeki etkinliklere bakıyoruz. ÖMER’i takipte kalııııııın.

Fatma Nur SOYYİĞİT
Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi 1.Sınıf