İSÜCUP 24

Değerli İstinyeli,
Bahar Dönemi etkinlikleri kapsamında, 2024 yılı Nisan ve Mayıs aylarında, '' İSÜCUP 24' '' Kupası adı altında Öğrencilerimize, Akademik ve İdari personelimize yönelik 4 ayrı branşta yapılacak turnuvalarımıza bekliyoruz.

Turnuvalarımız; Futbol, Voleybol, Basketbol 3x3,Tenis

Turnuvaya katılmak isteyenlerin ekli formu doldurarak 15.04.2024 tarihine kadar Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’na müracaat etmeleri gerekmektedir.

Tüm takımlarımıza başarılar dileriz.

Başvuru için Sağlık,Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Ofisi : Vadi Ana Kampüs 1B06

Dear İstinyeli,
As part of the Spring Term activities, we are waiting for our tournaments to be held in 5 different branches for our students, academic and administrative staff under the name of "İSÜCUP 24" in April and May 2024.

Our tournaments; Football, Volleyball, Basketball 3x3, Tennis

Those who want to participate in the tournament must fill out the attached form and apply to the Department of Health, Culture and Sports by 15.04.2024.

We wish success to all our teams.