2023-2024 ORYANTASYON GÜNLERİ

Üniversite Oryantasyon Günleri Öğrencilere Yol Gösterdi

Üniversitemizin heyecan verici oryantasyon günleri, öğrencilere üniversite yaşamına dair kapsamlı bir bakış sunarak başladı. Bu yıl düzenlenen etkinlik, yeni öğrencilere uyum sağlamalarına ve üniversite hayatını dolu dolu yaşamalarına yardımcı olmayı amaçladı.
Öğrenciler, akademik kaynaklara nasıl ulaşacaklarını öğrenirken, sosyal çevrelerini genişletme fırsatı da buldular.
Oryantasyon günleri, üniversite personeli, öğretim görevlileri ve öğrenciler arasında güçlü bağlar kurmaya yönelik interaktif oturumlar içeriyordu.
Bu etkinlikle birlikte, öğrencilerimize üniversite yaşamına başlarken rehberlik eden bir topluluk ruhu oluşturmayı amaçladık.
Yeni döneme bu enerjiyle başlamış olmanın heyecanını yaşıyoruz ve tüm öğrencilere başarılar diliyoruz.