Pediatrik Yutmada Vaka Örnekleri- İSU DKT Kulübü

Çevrimiçi/Zoom

İstinye Üniversitesi Dil ve Konuşma Terapisi Kulübü tarafından 18Mart Yutma Farkındalık Günü'ne özel düzenlenen "Pediatrik Yutmada Vaka Örnekleri" konu başlıklı seminer Prof. Dr. Müge Müzeyyen Çiğiltepe hocamızın katılımıyla gerçekleşecektir. Etkinlik Zoom üzerinden düzenlenecektir. Etkinlik akışında
açılış konuşması, seminer ve son olarak katılım için teşekkür yer alacaktır. Tahmini seminer süresi 2 saat sürecektir.

Istinye University Language and Speech Therapy Club will organize a seminar titled "Case Examples in Pediatric Swallowing" for 18 March Swallowing Awareness Day. It will be held with the participation of Prof. Müge Müzeyyen Çiğiltepe. The event will be held via Zoom. The event stream will include the opening speech, the seminar, and acknowledgments for participation. The estimated seminar duration will last 2 hours.