2023-2024 ORYANTASYON PROGRAMI - ANNOUNCEMENT 2023-2024 ORIENTATION PROGRAM

Topkapı Kampüs - Vadi Ana Kampüs

İstinye Üniversitesi Ailesine Hoş Geldiniz!
Ailemize yeni katılan siz öğrencilerimiz için hazırlanan oryantasyon programımız başlıyor.
11-12-13 Ekim 2023 tarihlerinde, idari ve akademik birimlerimizle beraber Topkapı Kampüs, Vadi Ana Kampüs ve Vadi İstanbul Kampüsünde buluşuyoruz. Sizlere üniversitemizin vizyonunu ve felsefesini aktarmak, akademik ve sosyal yapısı ile sunduğumuz olanakları tanıtmak ve üniversite yaşamına uyum sürecinizi hızlandırmak için hazırladığımız İstinye Üniversite Oryantasyon Programı sizleri bekliyor. Ayrıca, oryantasyon programları içerisinde akademik biriminizin sizler için hazırladığı program sunulacaktır. Akademik birimlerinizin oryantasyon etkinliklerine katılım gösterin ve uzun yıllar sürecek birlikteliğimize hazırlanın. Öğrencilik yaşamınız boyunca sizlerle doğrudan en çok temas edecek ve kendilerinden sürekli destek göreceğiniz idari birimlerimizle ilgi detaylı bilgilendirmelerden oluşan sunum dosyaları ve videolarda siz değerli öğrencilerimize sunulacaktır.
İngilizce hazırlık programı öğrencilerinin sadece 10 Ekim 2023 tarihinde yapılacak olan “İngilizce Hazırlık Programı Öğrenci Oryantasyonu” programına katılmaları gerekmektedir.
*2022-2023 eğitim öğretim yılında İngilizce hazırlık programını tamamlayan öğrencilerimiz oryantasyon programına katılabilirler.

Welcome to the Istinye University Family!
The orientation program for our new students who have joined our family is coming soon!
On 11-12-13 October 2023, we will meet with our administrative and academic departments in the Topkapi Campus, Vadi Main Campus, and Vadi Istanbul Campus. The Istinye University Orientation Program is waiting for you to participate, we created it to convey to you the vision and philosophy of our university, to expose you to the academic and social framework, as well as the possibilities we provide, and to expedite your adaptation to university life. In addition, your academic units will present their education programs for you at the orientation sessions. Participate in your academic units' orientation programs and prepare for our long-term relationship. Presentation files and films including full information on our administrative units, which will be in direct touch with you during your student life and from which you will receive constant assistance, will be provided to you, our valued students.
English preparatory program students are only required to attend the "English Preparatory Program Student Orientation" program, which will be held on October 10, 2023.
*Our students who have completed the English preparatory program in the 2022-2023 academic year can participate in the orientation program.