2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Öğrenci Kulüpler Fuarı

Vadi Ana Yerleşke - Topkapı Kampüsü

İstinye Üniversitesi 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Öğrenci Kulüpler Fuarı, 25 Ekim Çarşamba Vadi Ana Yerleşke, 26 Ekim Perşembe Topkapı Kampüs de gerçekleştirilecektir. Kulüpler fuarı kapsamında yeni öğrencilere akademik, sosyal ve fiziki yönleriyle tanıtımı yapılacak.
Gerçekleştirilecek etkinlikler çerçevesinde, tanışma imkânı bulacak olan öğrencilere; öğrenci kulüpleri ve faaliyetleri hakkında bilgilendirme yapılacak. Öğrenciler için ayrıca, eğitim-öğretim gördükleri süre içerisinde gereksinim duyacakları sosyal yaşam alanlarını tanıtımları yapılacak, kulüplerimizin yeni üye sayıları arttırmak için stantlar açılacak.
Öğrencilerimiz, ilgi alanına göre 75 topluluktan istediklerine üye olup, faaliyetlerine katılabilecekler.