Öğrencimiz Mesut Turan’ dan

İstinye Üniversitesi hakkında  “Keşfet Kendini” sloganı her şeyi açıklıyor. Şahsi olarak İstinye Üniversitesi bana bir ayna oldu. Karanlık yoluma ışık tuttu.
Vize Final haftalarında okulumuzun bize tanıdığı bazı haklar, okulda kalabilmemiz, yemek ikramları, kütüphane hizmeti, özel çalışma odaları ile Gece Kuşu İstinyeliler çok yüksek bir motivasyon oldu. Ders içerikleri, öğretmen-öğrenci ilişkilinin sıcaklığı, üniversite  içerisindeki  aile ortamı ve bizim başımızı döndüren bir farkı var. Diğer bütün üniversitelerden her şeyi ile farklı.
Hijyen ve temizlik konusunda konuşmak gerekirse, okulumuz son derece temiz son derece hijyenik. İstinyeli olmak her zaman herkesten bir adım önde olmak demektir.

Mesut Turan
Tıbbi Dökümantasyon ve Sekreterlik 1. Sınıf