Kişisel Marka Yaratımında Stil Ve İmaj Yönetimi Atölyesi

isu.network

Due to the lecturer’s health problem, Kişisel Marka Yaratımında Stil ve İmaj Yönetimi Atölyesi training’s last session which was planned on 22.03.2023 is canceled.

Kişisel Marka Yaratımında Stil ve İmaj Yönetimi Atölyesi eğitimi veren eğitmenimiz sağlık nedenlerinden dolayı son oturum yani 22.03.2023 tarihte ki olan eğitim iptal olmuştur.

Zoom linki için 👇

👉🏻  isu.network portalına üye olup etkinlikler kısmında bulabilirsin.

👉🏻 Üyeliğin var ise buraya tıklayabilirsin

Bu eğitimin her farklı oturumunda yoklama girişi yapılması Manifesto 1 ve 2 için etkinlik puanı olarak sayılacaktır.
Each session of this training will count as activity points for Manifest 1 and 2 when you sign in the attendence link.

• Eğitim Adı:

Kişisel Marka Yaratımında Stil ve İmaj Yönetimi Atölyesi

• Eğitmen adı ve sıfatı:

Meltem Konaklı Çelikkan

Stil, İmaj ve Renk Danışmanı

Kişisel Marka ve İletişim Koçu

• Etkinlik Tarih/Saat: 8, 15, 22 Mart Çarşamba 20:00-21:00
  • Etkinlik Yeri: Zoom
  • Etkinlik Dili: Türkçe
  • Eğitim Tanıtım:

Bir marka olarak stil kimliğinle; stil ve imaj yönetiminde algını ne kadar doğru yönettiğini keşfetmek ya da bu alana hazırlıklı olmak ister misin? O halde seni Kişisel Marka Yaratımında Stil ve İmaj Yönetimi atölyemize seni bekliyoruz!

• Eğitim İçeriği:

Bu atölyede kişisel markana katkı sağlayacağını düşündüğümüz bir alan açmak istedik.

Kişisel marka denildiğinde aklımıza yalnızca yetenek, bilgi ve becerilerimizi hizmet alanı olarak sunduğumuz, misyon ve vizyonumuz üzerinden ilerlediğimiz, logosu, yazı tipi, rengi kısacası kurumsal kimliği olan şahsi firmalar gelmemeli, unutmayın ki asıl marka olan bizleriz.

Bir marka olarak stil kimliğinle; stil ve imaj yönetiminde algını ne kadar doğru yönettiğini keşfetmek ya da bu alana hazırlıklı olmak ister misin? O halde Kişisel Marka Yaratımında Stil ve İmaj Yönetimi atölyemize seni de bekliyoruz.

• Eğitim oturum detaylar:

* Marka vs. Kişisel Marka

* İlk İntiba ve İmaj Yönetiminin Önemi

Kişilik ve İmaj Analizi

Stil ve İmaj Yönetiminde SWOT

* Stil Kimliği Bulmacası

* Renklerin İnsan Üzerindeki Etkisi

* Stil Yaratımında Renk Kullanımı Detayları

* Renklerin Verdiği Mesajlar

* Giyim Kültürü ve Giyim Kodları

* Okasyona Göre Giyim Önerileri

Kurumsal Stil’e Giriş

* İmaj Yapıcı ve Yıkıcılar

Stil, İmaj ve Renk Danışmanı, Kişisel Marka ve İletişim Koçu Meltem Konaklı Çelikkan’ın henüz Yeditepe Üniversite Mütercim-Tercümanlık bölümünde okurken Sabah Gazetesi’nde dış haberler stajyeri olarak akabinde ise iletişim, etkinlik ve prodüksiyon şirketlerinde koordinatör olarak başladığı çalışma hayatının 12 yılı; Kurumsal İletişim alanında Kurum, Marka, CEO ve Sosyal Sorumluluk İletişimi ekseninde geçti.

Mezuniyetinin ardından, Petrol Ofisi ve OMV Türkiye gibi şirketlerde görev aldıktan sonra DFDS Türkiye şirketinde iletişim departmanını kurdu ve bu birimin yöneticiliğini üstlendi. Aynı dönemde Bilgi Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Kurumsal İletişim yüksek lisans programına burs alarak girdi ve yüksek lisansı enstitü birincisi olarak tamamladı.

Profesyonel İmaj ve Kişisel Marka Olma konusuna olan merakı ise, çalıştığı kurumlardaki kişileri gözlemleyerek başladı. İletişim, imaj ve stilin ancak bir bütün olması halinde işlevinin daha büyük olacağını düşünerek Londra merkezli London College of Style Enstitüsü'nde Stil Danışmanlığı ve İmaj Yönetimi, İleri Düzey Renk Analizi Danışmanlığı ve Renklerin Psikolojisi, Kişisel Marka Algısı ve Yönetimi konularında eğitimler alarak bu alana odaklandı.

Meltem Konaklı Çelikkan, bu alanlarda birçok üniversitede konuşmacı olarak yer aldı ve 2020 yılından bu yana Kişisel Marka Akademisi’nde ve Aydın Üniversitesi’nde ilgili alanlarda dersler vermeye başladı.

Stil, imaj, renk ve iletişim konularında danışmanlık vermenin yanı sıra kurum ve kişilere, Kişisel Marka Yaratımında Stil ve İmaj, İlk İzlenim ve İtibar Yönetimi, Profesyonel İmaj Yönetimi, Kurumsal Stil, Renklerin Etkisi ve Kombinleme Sanatı, Moda ve Trendler, Giyim Kültürü ve Giyim Kodları, Verimli Gardırop Yaratımı, İş Kültürü ve Etiket, Etkili İletişim, Etkili Sunum ve Hikâye Anlatımı konularında eğitimler vermektedir.