Unleashing the Creative Potential Within Us

Uluslararası öğrencilerimiz için ÖMER ve UPD işbirliği ile düzenlenen "Unleashing the Creative Potential Within Us" isimli eğitim programı 9-16 Mart tarihlerinde 128 No'lu salonda gerçekleştirildi. Tamamen ingilizce olarak yürütülen programın eğitmenliği duayen eğitimci ve "Önce Ben Sonra Müşteri" kitabının yazarı Lale Rona üstlendi. Farklı kültür ve coğrafyalardan gelerek üniversite öğrenimi için İstinye Üniversitesi'ni seçen uluslararası öğrencilerimiz bu eğitim programı kapsamında, liderlik, kişisel gelişim, potansiyelini keşfetme, başarı ve mutluluk kavramları gibi önemli kavramlar hakkında bilgi sahibi oldular. Uluslararası öğrencilerimiz programın sonunda isimlerine göre ingilizce hazırlanmış birer katılım belgesi de almaya hak kazandı.