Üniversiteli Olmak

Hayatınızın bu döneminizde, hayatınızla ılgılı kararların sorumlulugunun kendinizin alacağı, hem duygusal hem de davranışsal dünyanızın değişeceği bir dönem.

Duygusal dünya kişinin kendi sürecinde an ve an kendisini tanımasıyla birlikte öğrenebileceği ve kendisine eşlik edebileceği bir dünyadır. Hayatınızın kendi kararlarınızın etrafında dönebilmesi, hayatınızın kendi ihtiyaçlarınızla birlikte karşılanabilebilmesi için benliğinizi keşfediyor olabilmeniz gerekir. Benlik kişinin varoluşundan itibaren adım adım ilerleyen, etrafındaki kişilerin davranışlarından, sosyal statüden, akrabalardan, çekirdek aileden hatta üzerinize giydiğiniz kıyafetin seçimine kadar uzayan bir süreçtir. Bu süreçte yaptığınız seçimler ve davranışlarda sizin varoluşunuzda olmak istediğiniz yere götürür.

Öğrencilerimizle online olarak gerçekleştirdiğimiz interaktif atölyemizin devamı dönem içerisinde de yapılacaktır.

PDByi takipte kalın. :)

saime