Siyasi Araştırmalar ve Çocuk Gelişimi Kulübümüz Miniklerin Yüzünü Güldürdü

Siyasi Araştırmalar ve Gökkuşağı Çocuk Gelişimi Kulübü çok güzel ve anlamlı bir projeye imza attı. Sosyal sorumluluk bilincinin ön planda tutulduğu ‘Minik Kalpler Genç Gönüllüler’ projesi kapsamında; Uluslararası İlişkiler bölümü Araştırma Görevlisi Ceren Ece Göcen’in önderliğinde Siyasi Araştırmalar Kulübü’nden Fatih Keleş, Gamze Karagöz, Okan Karataş ve Kürşad Kaya; Gökkuşağı Çocuk Gelişimi Kulübü’nden Şevval Ergün ve Doğa Gökdemir, Mardin’e 3 günlük bir ziyaret gerçekleştirdi. Bu ziyaret kapsamında Artuklu ilçesinin Konaklı, Yardere, Aytepe, Yaylacık ve Avcılar köylerindeki ilk okullara destek ziyareti gerçekleşti. Minikler için önceden belirlenen ayakkabı, mont, kırtasiye malzemesi gibi ihtiyaçlar ulaştırıldı ve eğlenceli oyun aktiviteleri yapıldı. Proje kapsamında Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Polat’ta ziyaret edildi. Üniversite kurumsal hediyelerimiz takdim edildi. Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından öğrencilerimizin her birine ayrı ayrı teşekkür belgeleri takdim edildi. Öğrencilerimizi başarı ile gerçekleştirdikleri bu sosyal sorumluluk projesi için kutluyor, üniversitemiz adına da teşekkür ediyoruz.