Öğrencimiz Yeşim Güngörmez’den

Merhaba,
Ben Yeşim. Yıl içinde ÖMER pek çok ücretsiz etkinlik düzenledi. Bizleri de sosyal medya üzerinden etkinlik tarihleri, içerikleri ve etkinliğe nasıl katılabileceğimiz konusunda devamlı bilgilendirdiler. Klasik müzik dinletisi, konserler, İstanbul turları,  bunlardan bazılarıydı. Sosyal etkinlikleri dışında sizin kişisel eğitiminize yönelik çalışmaları da oldu. Liderlik okulu, karizma, topluluk önünde konuşabilme gibi çalışmaları çok faydalıydı. Ayrıca iş hayatlarındaki gayretleriyle kendimize feyz alabileceğimiz insanları da okulumuza konuşmacı olarak davet ettiler. Bunların yanında, okul içi ve mesleğe hazırlık girişimlerinizde sizi her zaman destekliyorlar. Ben ÖMER sayesinde tekrar yan flüt çalmaya başladım ve müzik topluluklarına katıldım. CV yazmanın inceliklerini öğrendim. Kendi özgeçmişimi hazırlarken de ÖMER ile sürekli iletişim halindeydik. Kısacası ÖMER bizlerin akademik dışı sorunlarıyla ilgilenen bir ekip. Buradan onlara çok teşekkür ediyorum.

Yeşim Güngörmez
Tıp Fakültesi 1. Sınıf