Öğrencimiz Dilara Güneş’ ten

dilara

Öncelikle “İstinye Üniversitesine ve Ömer Birimine” çok teşekkür ediyorum. Bir üniversite’nin sadece ders eğitimi ile kalmayıp öğrencisine, başarısına inanıp her zaman sahip çıkması ve onun kendini daha fazla keşfetmesi için bizzat ilgilenen harika bir ekip var her üniversitenin veremeyeceği fırsatları bizim için öncülük edip sundukları için minnettarız. Bizleri geleceğe dair daha sağlam adımlar atmamız için cok güzel eğitimler almanın yanı sıra diğer aktivitelerden de uzak kalmamamızı ve bizzat hep birlikte gitmiş olduğumuz konserler, gezi etkinleri yanı sırada kişisel gelişimimiz için her hafta düzenledikleri eğitim programları  bizlerin daha cok bilinçlenmesi için yapmış oldukları konferansları çok yararlı olmuş olması ve bize aynı zamanda da başaracaklarımıza inanıp bizimle birlikte çabalayan çok güzel bir “İstinye Ömer Ailemiz”var çok şanslıyız.

Dilara Güneş
Tıbbi Dökümantasyon ve Sekreterlik 1.Sınıf