Öğrencimiz Deniz Taşğın’dan

deniz

Selamlar,

Ben Deniz, Ameliyathane Hizmetleri Programında 2. Sınıf öğrencisiyim. Hepimizi mezun olma telaşı sarmışken kampüste Ömer ile nefes alıyoruz. Konserler, kişisel gelişim programları, sportif faaliyetleri ile ders aralarında bize farklı bir pencere açtılar. Bu pencerede aynı zamanda kendimizi keşfetme şansı buluyoruz. Ömer aracılığı ile kampüs içerisinde asistanlık yaparak iş tecrübesi edinme fırsatı yakaladık. Ömer’in instagram üzerinden paylaştığı iş ilanlarını takip ederek MLP Care Genel Merkez’e iş başvurusunda bulundum. ÖMER’ in organizasyonuyla okulumuzun İnsan Kaynakları Departmanı’nın belirli tarihlerde yaptığı canlı mülakat ile bu görüşmelere kendimi hazırlama şansım oldu. Mülakatlarda başarılı oldum ve MLP Care Genel Merkez’de İnsan Kaynakları Departmanı’nda çalışıyorum. Ömer’in sertifika programları ile kişisel gelişim şansı yakalarken onların aracılığı ile kariyerime farklı bir yön verebildim. Kendimi keşfediyorum, İstinye Üniversitesini seviyorum.

Deniz Taşğın
Ameliyathane Hizmetleri 2.Sınıf