Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı

Öğrencimiz Ayşe Nur Cevahir’den

ayşenur

Merhaba,
Ben Ayşe Nur Cevahir.
Üniversitemizin yeni olmasına rağmen ÖMER (Öğrenci Merkezi) öncülüğünde her bölümden farklı arkadaşlarla birlikte güzel şeyler paylaştık. Öncelikle bu sene Çift Anadal yapmaya hak kazandım. İlk ve Acil Yardım bölümünde ÇAP’a başlayarak farklı hocalarımızla tanıştım. Bilgi birikimleri, tecrübeleri bana çok şey kattı. Aynı zamanda iş hayatımda da bana öncelik kazandıracağını düşünüyorum.
ÖMER’in düzenlediği etkinlikler konferanslar, konserler, geziler, sertifika programları ve daha fazlası… Çoğuna katılmaya özen gösterdim. Çünkü üniversite hayatı geleceğin tohumlarıdır ve en güzel şekilde bu fırsatları değerlendirmeliydim. Kişisel gelişimim için faydalı bir sertifika programına katıldım. Çeşitli konferanslarla etkili konuşma ve hitabet hakkında bilgiler edindim. 10 Kasım Atatürk’ü anma günü kapsamında Ankara’ya gezi düzenlendi ve üniversitemiz birçok öğrencinin o atmosferde bulunmasını sağladı. İstanbulun tarihi semtlerinden biri olan Balat turumuzda harika fotoğraflar çektik. Çektiğimiz fotoğraflarla ilgi çekici bir sergi düzenledik. Sınav dönemlerimizde bize gece sabaha kadar kucak açan sıcak bir yuva oldu burası.
Donanımlı spor salonumuz ÖMERGym’de  spor hocamızla sağlıklı ve dinç yaşamın sırlarını öğrendim. Çünkü İstinyeli sporcudur.

Ve daha aklıma gelmeyen birçok şey…

Teşekkürler İstinye Üniversitesi
Teşekkürler ÖMER 

Ayşe Nur Cevahir
Anestezi 2.Sınıf