İSÜPA 1. Kariyer Günü

ISUPA 1. Kariyer Günü programıyla öğrenciler alanlarında uzman konuşmacılardan kariyer tecrübelerini dinleyerek yeni ilhamlarla ve yeni ufuklarla buluştular.

İstinye Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Semra ŞARDAŞ ve ISUPA 2017-2019 Başkanı Sena ONUK'un açılış konuşmalarıyla başlayan program, Uzm. Ecz. Sevinç ÖNDER sunumda "Hastane Eczacılığı" oturumuyla devam etti. Ardından "Kozmetikte Eczacı" oturumunda Dermoskin Ar-Ge müdürü Hatice SARIYER in paylaşımlarıyla kozmetik sektöründe eczacının çalışmalarını ve yapabileceklerini öğrenen öğrenciler, Dr.Öğr.Üyesi Aslıgül KENDİRCİ'nın "Klinik Çalışmalarda Eczacı" sunumuyla bu alanda eczacının yapabileceklerini öğrendiler. "Serbest Eczanede 8 Yıldızlı Eczacılık" oturumuyla Ecz. Fatma ÖZELLİ fakülte ve eczane hayatından önemli paylaşımlarının ardından Ecz. Saadettin AKÇA "Girişimci Eczacılık" sunumuyla öğrenim ve çalışma hayatına dair tecrübelerini paylaşarak öğrencilere tavsiyelerde bulundu. Dermoskin Kozmetik ürünlerinin öğrencilere dağıtımıyla program sona erdi.