İstinyeli Rise of Al Konferansı'nda

15-16 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen, Avrupa'nın en kapsamlı yapay zeka konferansı Rise of AI, bu yıl da Berlin Deutsche Telekom AG Hauptstadtrepräsentanz'ta gerçekleştirildi. Yüzlerce iş insanı ve öğrencinin bir araya geldiği etkinlik, konferansların yanı sıra atölye çalışmalarına da ev sahipliği yaptı. Etkinlik kendi içinde daha fazla konuya el atabilmek adına 3-4 sahneye bölünmüştü. Yapay zeka deyince aklınıza ilk gelen IBM ve Microsoft gibi firmalardan gelen konuşmacıların yanı sıra farklı farklı ülkelerden gelip kendi öz çalışmalarını anlatan profesörlerde konferansta yerini buldu. Kanser teşhisinde yapay zeka kullanımı gibi atölyelere katılan öğrencilerimiz, çok önemli kazanımlar sağladı.