İstinye STK Fuarı - Yeni Yıl Şenliği

İstinye Üniversiteli öğrenciler ile Sivil Toplum Kuruluşlarını bir araya getirip birlikte projeler oluşturmak ve İstinyeli öğrencileri toplumsal meselelerde gönüllü olmaya davet eden #istinyeStkFuarı 26-27 Aralık tarihinde Study Hall'de gerçekleşti.
STK Fuarına birbirinden özel amaçlar taşıyan 17 farklı Sivil Toplum Kuruluşu katılırken, 16 öğrenci kulübümüz ise fuar alanını şenliğe çevirdi. STK'ların yeni yıl için hazırladığı hediyelik ürünler büyük ilgi görürken, ÖMER Eğitim Salonunda her saat farklı bir STK'nın sunumu #istinyeli'ye yeni deneyimler kattı. Öğrenci kulüplerimizin hazırladığı standlarda ise oyunlar, atölyeler ve yarışmalar fuara ayrı bir renk kattı.
İki gün süren etkinlikte Müzik kulübü akustik şarkıları her zaman çalarken, her iki günün sonunda ise #istinyeli'yi Müzik kulübünün grupları ve Eczacılık Kulübünün müzik grubunun konseriyle son buldu.