Vurur Yüze İfadesi

Topkapı Kampüs

Herkese merhabalaar.İletişim Kulübü olarak 28 Mart'ta Profil Analiz Uzmanlığı AR-GE ve Danışmanlık Derneği'nden "Aybars Bildik" , "Dt. Nur Yaman" ' ın katılımlarıyla "Vurur Yüze İfadesi" etkinliğimizi gerçekleştiriyor olacağız.

?Biyometrik yüz okuma ve analizi.
?Evrensel mikromimikler nelerdir?
?Mikromimikler engellenebilir mi?
?Doğruyu ve yalanı yakalamada mimiklerin rolü.

Hepsi ve daha fazlası 28 Mart'ta Topkapı kampüsü Kongre Merkezimizde olacak.Etkinliğimiz tüm öğrenci arkadaşlarımıza açık olduğu gibi kontenjanımız 50 kişi ile sınırlıdır.Etkinliğe katılan arkadaşlarımıza Katılım Sertifikaları verilecektir.Katılım için biodaki formu doldurarak kayıt olabilirsiniz.28 Mart'ta görüşmek üzereee...

Greetings to Everyone. On March 28, the Profile Analysis Expertise R&D and Consulting Association's "Aybars Bildik" and "Dt. Nur Yaman" will join us as part of the Communication Club's "Strike to the Face" event.

?

face reading and analysis using biometrics.
How do universal micro mimics work?
Can micro mimicry be stopped?
The function of mimics in detecting truth and lies.

On March 28, everything and more will be at our Topkapi Campus Conference Center. All our student friends are welcome to attend our event, however, space is restricted to 50 persons. Our friends who come to the event will be given Participation Certificates. You can sign up to participate by completing the form in the bio. I'll see you on March 28.