Tepe SEO ile E-Ticaret ve Dijital Pazarlama

Zoom

Tepe SEO Dijital Pazarlama ile gerçekleştireceğimiz eğitim üniversitemiz öğrencilerine kariyer hayatlarına belli artılar kazandırmayı hedefliyor. Günümüzün en önemli dijital pazarlama ve ticaret konularından E-Ticaret, Google, ADS, SEO İçerik Pazarlaması ve tüm bunlardan verimli şekilde dönüşüm artırmayı hedefleyen etkinlik serimiz ile öğrenci ve mezunları bu sektörde yer alabilecek bilgi edinmeleri için ipuçları paylaşacak.

Ayrıca eğitim sonrasında her öğrencimizin CV’leri Tepe SEO Dijital Pazarlama tarafından alınarak kendi çözüm ortaklarında doğabilecek kariyer fırsatları için değerlendirilecektir.

The education we will carry out with Tepe SEO Digital Marketing aims to bring certain advantages to the career life of our university students. E-Commerce, Google, ADS, SEO Content Marketing, which is one of the most important digital marketing and commerce topics of today, and our event series aims to increase conversions efficiently from all of them, and students and graduates will share tips to gain knowledge that can be in this sector.

In addition, after the training, the CVs of each of our students will be taken by Tepe SEO Digital Marketing and evaluated for career opportunities that may arise in their solution partners.