Opening Ceremony- ISGIC

Topkapı Kampüsü- Kongre Merkezi

İstinye Üniversitesi Uluslararası Öğrenci Rehberlik ve İletişim Kulübü (ISGIC) olarak üniversitemiz tarafından akredite edilmiş bir kulüp olarak, sizi beyaz ve siyah temalı "ISGIC Açılış Töreni"ne davet etmekten mutluluk duyarız. Törende, sevdiğiniz birçok profesörün ve ilk kez tanışacağınız üst düzey yöneticilerin katılımıyla gerçekleşecektir.
Dr. Levent Alparslan ile işbirliği içinde gerçekleştireceğimiz kozmetik semineri, etkinlikler, hediye dağıtımları ve müzikal sololarla dolu bir program sunacağız. Ayrıca lezzetli tatlılar ile sıcak içecekler sunulacaktır.

Sizleri büyük bir sürpriz bekliyor. Aynı zamanda dünyanın farklı bölgelerinden ve farklı fakültelerden yeni insanlarla tanışma fırsatı bulacaksınız.
Bu zarif etkinliğin teması: Siyah ve beyaz formel kıyafetlerdir....

Yer: İstinye Üniversitesi Topkapı Kampüsü; Kongre merkezi
Tarih ve Saat: 17 Mayıs 2023