HR101 Jungheinrich "Gelenekselden Geleceğe İşe Alım" Jungbuddy''23 Proje Tanıtımı

Zoom

Jungheinrich Türkiye 9.11.2022 16:00-17:00 Jungheinrich Türkiye ‘Gelenekselden geleceğe işe alım’ • 9 Kasım HR 101 Jungheinrich Türkiye: Jungheinrich 60 yıldan fazla deneyimi ile dünyanın önde gelen intralojistik firmalarından biridir. 41 ülkede 17.000’den fazla çalışanımız ile müşterilerimize en uygun çözümü sunuyoruz. Forkliftten, istif makinesi ve intralojistik çözümlere kadar müşterilerimize güvenilir, sürdürülebilir ve karlı çözümler sunuyoruz. Türkiye ‘de 23 senedir faaliyet gösteren Jungheinrich Türkiye, 250 yakın çalışanı ve yaygın hizmet ağıyla müşterilerine tam kapsamlı bir alman güvencesi sunuyor. • 9 Kasım HR 101 ‘Geleneksel geleceğe işe alım’: İşe alım süreçlerinde bir çalışanı şirket bünyesine kazandırmaktan çok daha fazlası. Küresel olarak değiştiğimiz son zamanlarda iş dünyasında etkili değişimler meydana geldi artık geleneksel yöntemlerin yerini yeni nesil işe alım modelleri takip ediyor. Pandemi sonrası değişimler ile beraber İK uygulamaları da aynı oranda değişime uğradı artık odağımızda bir nesil daha var; T (Z) kuşağı! Yetenek avcılığı ciddi önem kazanmış durumda geleneksel metotlar yerine modern teknikler ile alım yöntemleri trend. Tüm bu gelişimi ‘Gelenekselden geleceğe işe alım’ konulu HR 101 konuşmamızda konuşacağız. 11.11.2022 16:00-17:00 Jungheinrich Türkiye- Jungbuddy ’23 Proje Tanıtımı • 11 Kasım HR 101: ‘Jungbuddy ’23’ projesi ile köklü eğitim kurumlarının meslek yüksek okulları elektrik, mekatronik, elektronik gibi makine aksanına uygun olan öğrencilerimizin zorunlu staj süreçlerine ev sahipliği yapıyoruz. Minimum 6 ay boyunda eğitim sürecine dahil ediyoruz, hem dijital hem yüz yüze gelişim süreçleri ile teorik olan bilgilerini henüz yeni öğrenmişken pratikte nasıl hayat bulduğunu anlatıyoruz. Mezun olan ve bizimle çalışmak isteyen stajyerlerimiz ile işe alım sürecine geçiyoruz. Otomotiv Teknolojisi okuyan öğrencilerimizin özellikle katılmasını tavsiye ederiz. https://zoom.us/j/95204798009 (her iki gün için aynı link) Parola: 886834 Etkinlik, Manifesto I ve II Kariyer Gelişimi dersi değerlendirmesi kapsamındadır.