Eyvah Mezun Oluyorum - Söyleşi

Zoom

Eyvah Mezun Oluyorum eğitiminin bugün yapılacak son oturumu eğitmenimizin iş yoğunluğu nedeniyle yapılamayacaktır.

The last session of " Eyvah Mezun Oluyorum " will not be held today due to the workload of our Trainer.

Eyvah mezun oluyorum!

21.03.2023 (bugün) yapılacak olan eğitim, 23.03.2023 (Perşembe) gününe ertelenmiştir.

The training that was planned to be held today (21.03.2021) is postponed to Thursday (23.03.2023).

Zoom linki için 👇

👉🏻  isu.network portalına üye olup etkinlikler kısmında bulabilirsin.

👉🏻 Üyeliğin var ise buraya tıklayabilirsin

Bu eğitimin her farklı oturumunda yoklama girişi yapılması Manifesto 1 ve 2 için etkinlik puanı olarak sayılacaktır.
Each session of this training will count as activity points for Manifest 1 and 2 when you sign in to the attendance link.

zxc

• Söyleşi Adı: Eyvah Mezun Oluyorum
  • Konuşmacı: Zeynep Karakuyu, Ata Yatırım İnsan Kaynakları Direktörü
  • Söyleşi İçeriği: Bir yandan mezun olmanın gururunu, diğer yandan iş hayatına atılacak olmanın korkularını yaşamaktayız. Yaşarken dünyanın en zor işi olan öğrenciliği terk etmek de kişiyi bir o kadar zorlamaktadır. Bu geçiş sürecinde karşılaşacaklarımızı, hayallerimizi ve gerçek dünyayı konuşacağımız söyleşimize katılmanıza memnun oluruz.
  • Söyleşi Tarihleri: 7, 14, 21 Mart, Salı 21:00-22:00
  • Söyleşi Yeri: Zoom
  • Söyleşi Ayrıntıları:

1 Hafta- Z Kuşağı

Her yerde konuşuluyor, herkes sizleri anlamaya çalışıyor iken sizler içinde yer aldığınız kuşak hakkında aynı bilgi ve öngörüye sahip misiniz?

Bizlerin sizlerden beklentisi nedir?

İş dünyası Z kuşağını konuşurken hangi yönlerine odaklanıyor? Geliştirilmesi gereken yönleri neler?

2.Hafta -Geleceğin İş Hayatı

Yeni iş dünyasının sınırları neler?

Değişen, yok olan meslekler ve henüz hiç duymadığımız iş alanları?

Kendimizi geleceğe nasıl hazırlamalıyız?

Tüm bunları karşılıklı konuşacağımız bir söyleşi …

3.Hafta – Nasıl İş Bulurum?

Keşke bir formülü olsaydı dediğimiz ama eğitim hayatına devam ederken hepimizin en çok cevabını duymak istediğimiz bir soru.

Bazı kilit noktalara dikkat çekeceğimiz, sizlerin merak ettiklerinizi cevaplayacağımız bir söyleşi olacaktır.

• Eğitmen Linkedin Linki: https://www.linkedin.com/in/zeynepkarakuyuercaglar
  • Kısa Biyografi: 1980 İstanbul doğumludur. Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimlerden mezun olduktan sonra Bahçeşehir Üniversitesi İnsan Kaynakları Yönetimi bölümünde yüksek lisansını tamamlamıştır. Ayrıca iş hukuku, ücret, liderlik gibi alanlarda eğitimler almış, çeşitli özel şirketlerde İnsan Kaynakları Yöneticiliği ve danışmanlığı yaptıktan sonra Ata Finans Grubunda İnsan Kaynakları Yöneticisi olarak görevini sürdürmektedir.