Ankara Ziyareti

İSÜ Dışına Ziyaret

Siyasi Araştırmalar Kulübümüz 16-17 Mart tarihlerinde Ankara’ya bir gezi gerçekleştirdi. Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi ile Uluslararası İlişkiler öğrencisi 14 kişi ve kulüp danışmanı Araştırma Görevlisi Ceren Ece Göcen eşliğinde gerçekleşen etkinlik T.C. Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi’nde başladı. Kulüp üyeleri daha sonra Anıtkabir’i ziyaret etti. Ayrıca TBMM Gezi ve Rehberlik Birimi öğrencilerimize meclis turu yaptırdı.

On March 16–17, members of our Political Studies Club traveled to Ankara. T.C. served as the event's host, and 14 political science, public administration, and international relations students as well as Club Consultant Research Assistant Ceren Ece Göcen attended. At the Presidential National Library, it all began. Later, club members went to Antkabir. The Parliamentary Travel and Guidance Unit also mandated a parliamentary tour for our students.