Yetenek Kapısı Açıldı!

Sevgili #istinyeli, Yetenek Kapısı, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından tüm üniversitelerde yaygınlaştırılan kariyer merkezlerini desteklemek için hayata geçirilen çevrim içi kariyer platformu olarak hizmete açıldı.

Yetenek Kapısı ile Türkiye'de kariyer hizmetleri alanında mevcut kapasitenin geliştirilmesi, üniversite kariyer merkezlerinin hizmetlerinin çeşitlendirilmesi, yaygınlaştırılması ve kalitesinin artırılarak daha etkin hale getirilmesi hedeflendi.

Platformla, öğrenci ve mezun, işveren ile üniversite kariyer merkezlerinin bir araya gelerek, zaman ve mekan kısıtları olmadan, 360 derece dijital bir ortamda etkileşimde bulunmaları sağlanıyor. Kampüse ilk adım attıkları andan itibaren üniversite öğrencilerinde kariyer bilincinin oluşturulması ve bunun geliştirilmesi için kullanılabilecek çağdaş bir kariyer platformu olarak tasarlanan Yetenek Kapısı, kariyer merkezilerinin hizmetlerinin tüm öğrenci ve mezunları kapsayacak şekilde yaygınlaştırılması, bu hizmetlerin geliştirilmesine imkan sağlayacak şekilde takip edilebilir ve ölçülebilir hale getirilmesi, öğrenci ve mezunların zaman ve mekan koşullarından bağımsız işverenlerle bir araya getirilmesi,  öğrenci ve mezunların iş ilanlarına ulaşabilmesi için de kullanılabilecek etkili bir araç olacak.

Tüm öğrencilerimizin kayıt olması ve kullanmasını önerdiğimiz web sitesine aşağıdaki linki tıklayarak ulaşabilirsiniz.

yetenek kapısı