Kariyer Merkezi - Kariyer Danışmanlığı Desteği Duyurusu

Kariyer Merkezi olarak, öğrencilerimizin iş yaşamına adım atacağı ilk andan itibaren kişisel kariyer planlamalarına yönelik her türlü desteği ve danışmanlığı sağlamayı amaçlıyoruz.

Bu doğrultuda, öğrencilerimize ve mezunlarımıza sunduğumuz Kariyer Danışmanlığı desteği kapsamında Bireysel Kariyer Planı Oluşturma, Özgeçmiş/Cv Hazırlama, İş Arama Teknikleri, İş Görüşmesine (Mülakat) Hazırlık vb. başta olmak üzere pek çok konuda bilgilendirme ve danışmanlık desteğini sağlamaktayız.

Bu amaçla sunduğumuz Kariyer Danışmanlığı desteğimiz, alacağınız randevu doğrultusunda karşılıklı olarak, yüz yüze veya görüntülü görüşme (online) şeklinde yapılmaktadır. Randevu talebinizi danışmanlarımıza gönderirken bölüm ve iletişim bilginizi eklemeyi unutmayınız.

Kariyer Danışmanlığı